Katalonia: Syksy 2020

Tulossa

Hinta alkaen:

6

PÄIVÄÄ

Espanja ja Katalonian nautinnot

Katalonia on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista ja Costa Bravan rannikko on monien mielestä maailman paras lomakohde – esim. National Geography on tätä mieltä! Me olemme poimineet parhaat nähtävyydet ja tarinat, jotka avautuvat tästä vuoriston ja meren liitosta. Viemme sinut paikkoihin, joiden rinnalla postikortit kalpenevat. Olet matkalla katalonialaisen ruuan, juoman ja vieraanvaraisuuden maailmassa.

1/1

Hintaan sisältyy

Finnairin suorat reittilennot kohteeseen

PORTUGAL.png

Finnairin suorat reittilennot. Täysihoito - matkan aikana kaikki ruokailut. Lentomatkat Helsinki-Barcelona-Helsinki Finnairin reittilennolla. Lentokenttäverot ja matkustajamaksu. Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan. Hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa. Costa Bravan retkipäivät: 1. Girona , Santa Pau ja Olot - 2. Kokkausta Aula Gastronomicassa + Viinitilavierailu. Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisiin tutustumiskohteisiin. Suomenkielisen oppaan palvelut. Hotellin kaikki illalliset ovat runsaita herkkubuffetteja, joissa häärivät kokit mukana.

PALUU

Lähtökenttä

Barcelona

Lento Nro

AY 1654

Lähtöaika

11:05

Kohdekenttä

HKI-Vantaa

Saapumisaika

16:00

MENO

Lähtökenttä

HKI-Vantaa

Lento Nro

AY 1651

Lähtöaika

07.05

Kohdekenttä

Barcelona

Saapumisaika

10:05

Oppaananne matkalla toimii

Majoitus

Evenia Olympic Palace

Hotellimme on Evenia Park hotel, joka on yksi laadukkaista Evenia hotelleista. Nämä hotellit ovat ”vallanneet” ison alueen keskustasta ja pyhittäneet valtavan sisäpihansa isoksi turvalliseksi huvialueeksi. Hotelli on erittäin viihtyisä ja mikä parasta, se on jalkapallokenttien vieressä. Nurmikentälle on matkaa vain 250 metriä. Ruokailut hoidetaan laadukkaasti buffettiruokailuin koko täysihoidon ajan. Lounaalla ja päivällisellä meitä palvelevat vielä kokit aivan elävänä eli livenä. Ohessa kuvia, jotka kertovat enemmän tästä paratiisista.

Lisämaksusta yhden hengen huone 128 €

Päiväohjelma

1. Päivä: Helsinki -Barcelona – Lloret De Mar

Finnairin lento lähtee Helsingistä ja matkanjohtajamme ottaa teidät Barcelonan kentällä vastaan. Kentältä lähdemme bussilla kohti Costa Bravan rannikkoa ja saavumme hotellille lounaalle ja kirjaudumme sisään Evenia Olympic Park -hotelliin Lloret de Marissa. Iltamenot sujuvat ensimmäisenä päivänä omatoimisesti, mutta luonnollisesti oppaamme neuvoo teitä tarpeen mukaan. Rantabulevardilla voi tutustua paikallisiin putiikkeihin ja kahviloihin. Täällä jokaiseen mielitekoon löytyy vastaus.

2. Päivä: Lloret de Mar – Girona – Santa Pau – Olot


Nautittuamme aamiaisen, suuntaamme kohti Gironaa ja tutustumme sen historialliseen vanhaan kaupunkiin. Täältä löydät yli tuhatvuotisen historian takaa merkkejä Iberian, Rooman, arabien ja juutalaisten kulttuurista. Gironasta suuntaamme kuvankauniiseen Santa Paun maalaiskylään nauttimaan lounaan. Lounaan jälkeen tutustumme vielä historialliseen Olotin kylään, jonka jälkeen palaamme hotellille, jossa nautimme illallisen.

3. Päivä: Päivä Blanesissa

Nautittuamme aamiaisen siirrymme Blanesiin, jossa tutustumme Roca Sa Palomeran kuuluisaan maamerkkiin. Tämän jälkeen menemme satamaan ja rantaan. Sitten tutustumme katalonialaisen keittiön saloihin – kuuluisaan Aula Gastronomicin keittiöön. Kokkikurssin antimet nautimme yhdessä lounaalla. Ohjelmallisen päivän huipennuksena tutustumme perinteiseen katalonialaiseen kylään. Mukavan matkapäivän päätteeksi bussi noutaa meidät hotellille, jossa nautimme illallisen.

 4.Päivä: Peralada

Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Peraladaa idyllistä rantareittiä pitkin. Pysähtelemme kiireettä idyllisissä rantakylissä muun muassa Cadaguésissa jossa Dali vietti kesänsä. Lounaan jälkeen siirrymme läheiselle viinitilalle, jossa tutustumme viinintuotantoon ja itse tuotteisiin. Käymme ihailemassa Monestir Sante Peren luostaria ja sieltä aukeavaa näkymää, jossa Pyreneiden vuoristo sulautuu Välimereen. Palaamme hotellille, jossa nautimme yhdessä illallisen.

 5. Päivä: Retki keskiaikaisiin kyliin

Aamiaisen nautittuamme hyppäämme bussiin, joka vie meidät sisämaata kohti. Tutustumme keskiaikaisiin kyliin, joiden historialliset rakennukset ja linnoitukset puhuttelevat meitä. Pals on visuaalisesti upea kokemus ja sen jälkeen tutustumme Palafrugellin kylään, jossa meillä on hieman aikaa myös shoppailulle. Matkan aikana myös lounastamme viehättävässä ravintolassa. Päivän lopuksi kokoonnumme päätösillalliselle.

 6.Päivä: Barcelona – Helsinki

Aamupalan jälkeen lähdemme lentokentälle ja aloitamme kotimatkan monta kokemusta rikkaampana.

  • White Facebook Icon

Travelinmen Oy

Heikinkatu 4

33900 Tampere

info@travelinman.fi

+358 (0)500 736 909

Y-tunnus: 2872648-7

 Mukavamatka

on

Mukavien matkojen matkatoimisto!

© 2019 by MS creatives