Italia: Syksy2020

Tulossa

Hinta alkaen:

6

PÄIVÄÄ

Garda ja Pohjoisen Italian kauneus

Italia ja erityisesti Lombardia voi viedä sydämen. Lombardian maisema on vuoristoa, tasankoa ja järviä. Alueelta löytyy mm. Garda-järven hurmaava pikkusisko, vuorten ympäröimä Iseo-järvi. Iseo-järveltä kaakkoon sijaitsee Lombardian viinialue Franciacorta, joka on kuuluisa erityisesti korkealaatuisista kuohuviineistä. Lähde mukaan tälle hurmaavalle matkalle!

1/1

Hintaan sisältyy

Finnairin suorat reittilennot kohteeseen

PORTUGAL.png

Lentomatkat Helsinki-Milano-Helsinki Finnairin reittilennolla. Lentokenttäverot ja matkustajamaksu. Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan. Hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa. Matkaohjelmassa mainitut vierailut ja kaikki ateriat paitsi vapaapäivän lounasta. Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisiin tutustumiskohteisiin. Suomenkielisen oppaan palvelut. Tällä matkalla mukana on Italian asiantuntijamme Raija Ilmasti.

PALUU

Lähtökenttä

Milano Malpensa

Lento Nro

AY 1756

Lähtöaika

19.00

Kohdekenttä

HKI-Vantaa

Saapumisaika

22.55

MENO

Lähtökenttä

HKI-Vantaa

Lento Nro

AY 1775

Lähtöaika

16.10

Kohdekenttä

Milano Malpensa

Saapumisaika

18.10

Oppaananne matkalla toimii

Majoitus

Eden Garda

Lisämaksusta yhden hengen huone alkaen 128 €

Päiväohjelma

1. Päivä: Milano - Garda.

Saapuminen Malpensan lentokentälle klo 18:10. Oppaan johdolla ryhmä kyyditetään bussilla hotelli Edeniin, Gardan kylään. Hotellilla nautimme illallisen. Tutustumme Gardan viehkeään kylään ja aistimme Italian kevättä.

2. päivä: Franciacortan viinitila ja Sigurtan lumoava puutarha.

Nautimme hotellilla monipuolisen aamiaisen, jonka jälkeen lähdemme päivän retkelle. Sigurtàn lumoavassa puistossa kukkivat keväisin mm. tulppaanit ja kurjenmiekat. Nautimme puiston rauhoittavasta ilmapiiristä ja keskitämme aistimme sen tuoksuihin ja ihaniin näkymiin. Tämän jälkeen siirrymme Franciacortaan, joka on suhteellisen uusi ja nouseva viinialue. Alue on tullut tunnetuksi etenkin kuohuviineistään. Nautimme viinitilalla lounaan. Illaksi palaamme hotellille, jonka illallisella sulattelemme päivän nautinnollista antia.

3. päivä: Verona, rakkauden kaupunki. Verona!

Hotellilla nautitun aamiaisen jälkeen ryhmämme siirtyy Veronaan, rakkauden kaupunkiin. Veronassa Romeo liehitteli Juliaansa. Kaupungissa historiallisten paikkojen kauneus salpaa hengen. Nautimme Veronassa myös lounaan, tutustumme valikoituihin nähtävyyksiin ja näemme, miten uusi aika lyö kättä historian kanssa. Tutustumme päivän aikana mm. seuraaviin paikkoihin: Veronan areena, Casa della Giulietta – Julian talo, Piazza delle Erbe, Ponte Pietra, Duomo sekä Castelvecchio. Palaamme hotellille, jossa illallinen kruunaa hienon matkapäivän.

4. päivä: Iseo -järvi ja Montisolan saari

Kun aamiainen on nautittu, alkaa retki Iseo-järven alueelle. Rauhallisella järvialueella, sen pikkukylissä ja rantakaduilla tunnet olevasi vapaa arjen kiireistä. Aamupäivän aikana vaeltelemme kiireettä Iseon historiallisen kylän raitilla ja nautimme verkkaisesta tunnelmasta. Päivällä tutustumme järven keskellä nousevaan Montisolan saareen ja teemme kolmen saaren retken. Montisola on tuttu kalastuksesta ja salamin valmistuksesta. Päivän aikana nautimme myös lounaan. Mukavan päivän lopuksi hemmottelemme itseämme hotellilla illallisen merkeissä.

5. päivä: Garda! Kylä ja järvi.

Viides matkapäivä on pyhitetty vapaalle toiminnalle. Voit tutustua kaikessa rauhassa Gardan kylään. Gardan mukulakiviset kujat ovat hyvin tunnelmallisia. Voit hankkia kylän pikkuputiikeista vaikkapa tuliaisia. Jos haluat veneretkelle, oppaamme auttaa sinua tarvittaessa tämän toteuttamisessa. Veneretkellä voit tutustua esim. Sirmionen historialliseen kylään, jossa voit nauttia vaikkapa kylän kuuluisaa jäätelöä. Illallinen odottaa sinua hotellilla.

6. päivä: Milano-Helsinki

Viimeinen matkapäivä alkaa aamiaisella ja hotellista ulos kirjautumisella. Matkustamme Milanoon ja saamme samalla bussikierroksen kaupungissa. Nautimme maittavan lounaan, jonka jälkeen meillä on hetki aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Tämän jälkeen bussi kuljettaa meidät Malpensan lentokentälle ja kotimatka voi alkaa – monta kokemusta ja elämystä rikkaampana.

  • White Facebook Icon

Travelinmen Oy

Heikinkatu 4

33900 Tampere

info@travelinman.fi

+358 (0)500 736 909

Y-tunnus: 2872648-7

 Mukavamatka

on

Mukavien matkojen matkatoimisto!

© 2019 by MS creatives