Hollanti

Tulossa

Hinta alkaen:

4

PÄIVÄÄ

Kevään kukkaloisto

Koe kevään kukkaloisto Keukenhofin kukkapuistossa. Ihastu tuulimyllyjen, puukenkien ja kanavien Hollantiin. Rakastu juustoihin! Käymme juustolassa ja vietämme mukavaa aikaa Goudan pikkukaupungissa.

1/1

Hintaan sisältyy

Finnairin suorat reittilennot kohteeseen

PORTUGAL.png

Lentomatkat Helsinki-Amsterdam-Helsinki reittilennolla. Lentokenttäverot ja matkustajamaksu. Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan. Hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa. Vierailut Keukenhofin puutarhassa ja Buon Gustossa. Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisiin tutustumiskohteisiin. Suomenkielisen oppaan palvelut. Kaikki matkaohjelmassa mainitut ateriat.

PALUU

Lähtökenttä

Amsterdam

Lento Nro

AY 1306

Lähtöaika

18.50

Kohdekenttä

Vantaa

Saapumisaika

22.10

MENO

Lähtökenttä

Vantaa

Lento Nro

AY 1301

Lähtöaika

8.10

Kohdekenttä

Amsterdam

Saapumisaika

9.40

Oppaananne matkalla toimii

Majoitus

Päiväohjelma

1. Päivä: tulopäivä

Lento lähtee 08:10 Helsingistä ja saapuu Schipolin lentoasemalle klo 09.40. Bussi ja kuljettaja ovat vastassa ryhmäämme ja siirrymme Clara Marian juustolaan, joka sijaitsee Amsterdamin eteläpuolella. Nautimme juustolassa myös lounaan. Hotelliin majoittumisen jälkeen meillä on vapaata ja voimme tutustua Goudan kaupunkiin.

2. Päivä: Keukenhofin tulppaanien loisto ja Haagin vanhakaupunki


Aamiaisen jälkeen lähdemme ihailemaan hollantilaista kukkaloistoa kuuluisaan Keukenhofiin. Keukenhof sijaitsee Lissessä, jota pidetään kukkivan Hollannin sydämenä. Keukenhof alkoi pienenä keittiöpuutarhana, jossa kreivitär Jacoba van Beieren kasvatti yrttejä ja kukkia. Vuodesta 1949 alkaen alue on kasvanut suureksi 32 hehtaarin puutarhaksi. Vertaansa vailla olevan kukkaloiston lisäksi Keukenhofissa on myös orkideapaviljonki, teemapuistoja ja lampia sekä kahviloita, matkamuistomyymälöitä ja kukkasipulien myyntipisteitä.

3. Päivä: Goudan kaunis kaupunki ja illallisretki Moerkapelleen

Aamiaisen jälkeen on vapaa-aikaa tutustua Goudan viehättävään kaupunkiin. Pienet kanaalit, kojut ja putiikit houkuttavat vierailulle. Illalliselle menemme Moerkapelleen Buon Gusto Ravintolaan. Paluu hotellille.

4. Päivä Amsterdam ja kotiinpaluu

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Amsterdamia. Teemme opastetun kaupunkikiertoajelun, jonka aikana näemme mm. Kuninkaallisen palatsin, Dam-aukion, juutalaisen kaupunginosan, jonka jälkeen tutustumme keskustan putiikkeihin ja kanaviin jalkaisin. Siirrymme lentokentälle kotimatkaa varten.

  • White Facebook Icon

Travelinmen Oy

Heikinkatu 4

33900 Tampere

info@travelinman.fi

+358 (0)500 736 909

Y-tunnus: 2872648-7

 Mukavamatka

on

Mukavien matkojen matkatoimisto!

© 2019 by MS creatives